Hoppet finns på Ajsarve.

Det har varit mörkt. Becksvart. Ute, inne och inombords. Man lever i sin lilla bubbla, sin vardag och verklighet. Medveten men ändå så totalt omedveten om hur skört och sårbart livet är. Inte förrän det landar i ens egna knä och inte ens då förstår man. Tanken på att förlora ett barn är skräckens skräck. Den hemskaste av alla tankar. 
De ska ju bara finnas där. Överleva en själv, växa upp och bli lyckliga. Det är ju så livet är och ska vara. För oss blev det annorlunda. 
I februari inträffade det ofattbara och vi förlorade vår älskade Sebbe. En fantastisk kille som gjorde livet så mycket bättre för så många. 
(null)

Saknaden är obeskrivlig och nu försöker vi leva vidare på de härliga minnen han gav oss. Någon sa, det kommer att kännas lättare i morgon. Kanske en tusendel bättre eller troligtvis ännu mindre...men ändå. Lite lättare. 
Vi hoppas det stämmer...
Renoveringen och byggnationen av huset har i stort sätt legat i dvala sedan januari. Vi har gjort klart hallen som fått putsade väggar och panel i taket. Nu ska vi bara hitta en lösning på trappen. 

(null)

Våren bestämde sig för att knacka på i helgen som gick. Solen gav energi och några tydliga vårtecken visade sig på Ajsarve.
Byggledaren byter däck på gårdens alla fordon. 
(null)

Byggledaren eldar upp gårdens möbler. (null)

Byggledaren fäller gårdens träd.
(null)

Stella njuter av de första blommorna.
(null)

Och två citronfjärilar fångas på samma bild. 
(null)

Med våren, solen och värmen hoppas vi få kraft och lust att ta tag i vårt nästa projekt. Matrummet. Golvet ska grävas ur, isoleras och gjutas. 
(null)
Väggarna ska lagas och putsas. 
(null)
Fönstren ska bytas och den öppna spisen ska putsas. 
(null)
Vi ska snart ta tag i allt det här. Men först ett helt annat, otippat och troligtvis förhastat projekt som dök upp igår.
Mer om det till helgen. 
Ta hand om varandra. Ännu mer än tidigare! 
A&J


Kommentarer :

#1: Sandra

Ni bor väldigt fint, kram ni fina människor ❤️

Svar: Tack Sandra❤️
Anna

skriven
#2: Omtankar till er ♥️

Omtankar till er ♥️

Svar: Tack❤️
Anna

skriven
#3: Pia björklund

Tänker på er.❤

skriven
#4: carina

kram kram kram <3
tänker på er.

skriven

Kommentera inlägget här :