Hola Amigos

Spanien bjuder på vår! Träden, blommorna och naturen fullkomligt exploderar i färger och dofter. Solen värmer i ansiktet och den där genomskinliga blåaktiga tonen som etsat sig fast i nyllet har fått ge vika för en lätt rödrosa nyans på kinden. 


För er som inte vet var på jordklotet vi befinner oss kan jag berätta att vi har en dryg timmes bilresa söder ut till fantastiska Barcelona. Vill vi hellre doppa tårna i Medelhavet så håller vi öster ut i 20 minuter så möts av fantastiska små vikar och milslånga sandstränder.

I snart ett halvår har vi "gömt" oss på berget Mont Rodo. Det ligger strax utanför Girona med utsikt över både Pyrenéerna och havet. Ett guldläge med andra ord.

Under några rätt så intensiva månader har vi hjälp våra goda vänner att fixa lite på deras hus. Inom kort kommer det att finnas möjlighet för alla som vill att komma hit och kolla in det här vackra stället. 

Man flyger lätt och billigt till Barcelona. Hyr en bil eller tar tåget och spenderar några sköna dagar med aktiviteter, god mat, gott vin eller bara fullkomligt avslappnad vid poolen. Man väljer själv. 

Vi har hunnit med en hel del renovering under den här tiden. Både ute och inne. Snart är tre fina gästboenden klara för uthyrning och både jag och byggledaren känner oss nöjda. Vi hoppas att riktigt många tar chansen och åker hit för att uppleva ett unikt och alldeles speciellt ställe. Hojta till om ni är nyfikna så grejar vi mer information. 


Ett annat VÄLDIGT speciellt ställe är ju Ajsarve. Tro för Gud skull inte att vi glömt bort vår lilla gård. Å nej! Typ varje dag pratar vi om vad vi ska göra när vi kommer hem. Och det är nära nu. Om två veckor lämnar vi Spanien och drar mot Levide. 

Jag antar att den delen av hjärnan som envist inbillar sig att det är samma klimat på Gotland som här kommer att få en chock. Jag vet! Men även om det blir diskning utomhus så kommer jag att le stort varje gång jag kliver in i duschen. Inomhus! 

Väl hemma tänkte vi sätta igång med lite renovering vilket också betyder tätare uppdateringar på den här bloggen. 
Så...hur kommer vinden att bli? Badrummet på övervåningen? Köket? Blir vedspisen kvar eller inte....?
Idéerna har staplats i högar och kanske finns det någon som kan vi göra verklighet av. 
Det kommer att bli en underbar vår! 
A&J

Kommentarer :

#1: Anonym

Så roligt att äntligen få läsa det du skriver. Ser jättefint ut!

skriven

Kommentera inlägget här :